Flytt äntligen !

Nu är flytten igång =) Har varit i nya lyan och förberett inför officiella flytten på fredag, flyttat med lite småplock. Börjat förbereda för tapetsering av en vägg. Imorgon blir det ytterligare flyttlass och väggen ska tapetseras. Ska även till mio och köpa bord+ stolar och sedan även flytta över sängen ^^

idag var vi även på ikea och köpte lampor och två växter...

Det här är så spännande :)

Väggen längst in ska omtapetseras till fondvägg. Hittade en jättehäftig på Flügger färg igår... mörk med inslag av blått som syns i olika nyanser beroende på ljus :) blir en helt annan tapet kväll / dag .

Div 2

sista omgången i Sura gick av stapeln igår, gick inte alls bra för Västerås hästlag :( slutade denna omgång på 20 fel..  :(
som sista tävlingen på antaglingen väldigt länge debuterade jag avramling inne på banan. Svullen fot annars mest förnedrande och pinsammt.
I förklassen gick det bättre. Har bytt bett på graffitti så han känns mycket mjukare på alla sätt :) Hoppas nu bara på att Sofie fortsätter använda det!

Vill avsluta med att Gratta västerås ponny ryttare som tog hem seger i div 2 i lördags. Det var riktigt kul :) Jonna lånade Janni som förövrigt är min absoluta favoritponny, go på alla sätt !

körkort !!

Äntligen =) imorse 08.15 körde jag upp och lyckades :D
 fy f*n va skönt !!
Ikväll firade vi med att bå ut och äta på "Mongolen", så nu orkar man inte göra nått annat än att ligga här och smälta maten...och dagen :)

Snabba cash

  är den BÄSTA bok jag läst på länge! (läste ut den igår).
 När jag ändå är inne på reccentionsspåret vad gäller filmer tänkte jag ge även denna ett högt betyg. Det tog lång tig för mig att läsa den ioch för sig men det beror inte alls på att den var ointressant eller tråkig. Ingenstanns! Den ger de olika perspektiven och livsstilarna som beskrivs en riktigt levande kännsla. Eftersom det inte finns EN huvudperson utan tre blir boken till vad man gör den till, hur ställer man sig till brottslingar, finns det några man accepterar mer en andra?
Slutet får också olika betydelse beroende på hur man förhåller sig till de olika personerna..
Helt klart läsvärd!

*******

 Ikväll har jag kikat på denna
 med
Marcus och Marica. Bra film!




ryslig och spännande rakt igenom
med ett par skutt en halvmeter upp i luften
 för den lättskrämde (dvs jag)



Tjäna pengar vill väll alla ? :P

GRATIS PENGAR. Brukar vara skeptiskt till sånt här men vad kan man förlora.. hahah jag måste få pengar från alla möjliga håll nu.. :) PROVA bli medlemm iaf.

Regn.

Varför ska det regna hela tiden ? Jag är trött nog efter en dag på en ny avdelning.. så ska man cykla hem i regnet :( kul. Och det bara för att jag är för nervig för att klara körkortet.. Usch just nu hatar jag bara att köra bil, vare sig det går bra eller inte. Jag vill bara ha det jäkla KÖRKORTET! sen behöver jag inte använda det :P har ändå ingen bil haha, nedå men det skulle vara skönt att ha det gjort :)

Helgen.

igår var jag och Marcus till E-tuna och hälsade på. Var på inflyttningsfest/ födelsedagsfest. Längter till våran inflyttning !!!
Så det blev övernattning i eskilstuna(fick dela på en typ två/tresitts soffa och den var inte stor..) Annars en trevlig kväll
Idag träffade vi Marica som var på besök från skåne och fikade med henne och Marcus förälldrar :)

Så var helgen slut och Marcus jobbar natt :( jag börjar 8 imorgon så borde verkligen sova men det är svårt... får ingen riktig ro när han jobbar, så ensamt här hemma..
Tidigare ikväll såg vi nya hulken , riktigt riktigt bra.. Rekomenderas.

Imorgon ska jag övningsköra med mormor och kommer förmodligen hem i tid med att Marcus vaknar (3 typ) det är mitt mål iaf :) sen tänkte vi bjuda över Marica på nån film innan hon beger sig tillbaka till skåne.

Tisdag blir det hem och Träna Graffitti inför sista omgången i div 2 som går nästa helg. Ska bli kul. Klurat på massa tänkbara övningar som ska få både honnom och mig att tänka till. Kanske sova hemma ett par nätter ? nu medans jag ändå har ett rum där och Marcus jobbar ;/ får se helt enkelt..

Graffitti





















ahja jag får ta och ge "sovningen" ännu ett försök

Nähe...

Sitter fortfarande här hemma.. Och nu tappat lusten helt.. Sminkad och klar blir man totaldissad. Jaja men som tur var kom älskling hem tidigare så efter att han duschat ska vi åka och käka och ta nån cider :) min räddare i nöden . love<3
By the way har jag suttit och trixat om designen ett tag.. Och med tanke på att bara paint fanns att tillgodogöra sig av har inget mirakel skett men blev lite skojjigare än förra tycker jag.
Fortfarande inte helt hemma på alla koder men det går frammåt, sakta men säkert ;)

jobba

Haga Ängs Äldreboende

Nu kanske man äntligen får jobba lite :) jobbat ons/ tors denna vecka och ska jobba mån nästa.. sen har jag inte fått tider förrän i november.. menmen bättre än att bara sitta hemma och ruttna..
Var förbi Madde igår efter jobbet och hälsade på henne och hennes underbart söta hund Boss.
Blev kvar där ett par timmar och kom lagom i tid hem för att träffa Marcus som jobbar till 22.50 denna vecka(tråkigt!)
Funderar på att gå ut med madde ikväll, var väldigt länge sedan

Rostbiffen blev förövrigt jättegod måste jag säga och den fick bra betyg av älskling med :) Var nog det godaste kött jag lagat :) hihi

Skönt

kan jag bara säga.

Varit och simmat med Bella :) Nu är jag hemma igen och hoppas på att imponera på älskling med lite god mat :). (Potatis och Rostbiff med broccolli och pepparsås)

Hoppas verkligen att detta blir bra :/ ja lite nervös är jag. Inte jättebra på att laga mat men detta verkar ju inte så avancerat .. eller? Mest orolig för köttet.. Koka potatis är ju inte så svårt precis :P

jaja hur det blir återstår att se när det är klart


Puffen <3

  
Jag älskar älskar verkligen denna häst. Powie. Min förstahäst :) Det ligger något speciellt över honnom , kan bara inte säga vad... Nu börjar han bli gammal, och jag är så rädd att han ska skada sig eller bli sjuk.. ja smånojig blir man , men han har det bra.. Går ute dygnet runt året runt min gamling :) hihi men det klarar han galant, faktum är att stod han stilla flera timmar om dagen i en box skulle jag nog oroa mig mer.. Han skulle bli så stel!

Varenda gång jag ser honnom känner jag att jag längtar efter att sitta på hans runda rygg :) men han har alltid andra planer :P
En sak är säker , jag lämnar alldrig denna häst.. Ska följa honnom till sista andetaget <3

Sova

jag har varit riktigt riktigt lat idag och sovit fram till halv fyra då Marcus kom hem från jobbet. Ok har alltid varit morgontrött men det här är illa(14 timmar)!
Varför ? eh satt uppe halva natten och spelade spore.. Jag! Det är ju hur kul som helst, haha.

Idag blir min frukost middag hemma hos mormor då, inte illa ;)


Åh idag är det riktigt.. Filmväder ^^

Regn och rusk..  äckligt,klibbigt,kletigt,kallt och blött. Imorse när man vaknar och kollar ut genom fönstret blir reaktionen bara blää, trist med höstväder. Så kommer Marcus som redan varit uppe ett par timmar
- Åh idag är det riktigt filmväder :)
Haha han får det hela att låta mycket mer possitivt. Jag skulle ha kallat det skitväder men filmväder låter heelt ok.
Igår såg vi troja men jag börjar bli så trött den härtiden på året så missade en del.
haha

Förövrigt har Ellen kommit hem från Paris så igår träffade jag henne och vi kollade på bilder från hennes resa. Hon har jobbat på Disneyland ^^ hihi kul! om man kan franska...
känns som jag knappt kan engelska och som det verkar ska jag till thailand som volontär i vinter.. Yes !
Ska få mina betyg översatta till engelska såska ringa till skolan typ eh.. nu :)

Måndag

Igår var jag och mamma på innomhus SM i hoppning. Riktigt spännande var det.
Det var verkligen stämmningsfullt.
Sugen på att rida blev man också så när vi kom hem passade jag på att  rida graffitti en stund. Red ned till paddocken och hoppade lite :)

Graffitti är förövrigt till salu. Hör av er till [email protected]. Jättetrevlig häst!
Tävlar honnom i höst i div 2

Idag har jag mest sovit ^^. vaknade runt lunch och åkte till Marcus,käkade lite där och nu har han åkt till jobbet..

Globalklass 10 år !

igår ringde linnea mig och behövde hjälp med "modeller" till en reklamkampanj till vl. Så jag övertalade Marcus att följa med, kl 10 imorse befann vi oss på vls kontor. Massor av bilder togs på olika målgrupper och ska publiceras på olika ställen . Att vi dessutom fick lite provision och en kanelbulle gjorde ju bara det hela ännu roligare.
 Vid 12 tiden var vi färdiga, då begav Marcus och jag ned till stan , köpte ett par nya skor :) och kikade lite på hemtex


Sedan var det dags att träffa Linnea, Sassan, Elizabeth och Helena. Vi gick och åt lunch på "Kalles" . Gick till Global living och köpte presenter åt våra handledare från global eftersom vi skulle på 10 års jubileum där. Och mer mat blev det där fanns en massa goda smårätter som jag inte kunde hålla mig från..
Kollade på gammla kort från Sydafrika resan och pratade med de andra från klassen. Riktigt trevligt var det.



Får en viss nostalgi kännsla, jag vil tillbaka!!


Ny Mobil


byter ut min gammla mobil(vänster) mot en ny.. Inte jätte speciell men hoppas att den är bättre än gamla,
som det är nu går inte alla knappar att trycka på, några har spruckigt( vilket jag redan lämnat in den för en gång och då sa de att 99% av kunderna haft detta problem ) Dessutom sprakar den konstigt både när man pratar i den och när man använder hörlurar... Vet inte om det är jag som totalt misshandlat den eller om det beror på dålig kvalite, antagligen lite av båda.
Men nu när den nya kommer ska jag vara så försiktig :)





2 oktober

Var till Kristiansborg en stund på förmiddagen idag, äntligen varit och simmat :)
längtat efter det länge och det var så skönt.
 Väl hemma igen hade vi myskväll med god mat och tv tittande .
Har köpt dipp och morötter som vi ska snaska på  senare ikväll
till Ironman.
 Synd  bara att det regnar hela tiden,
tänkte bege oss till björnön idag men får hoppas på bätre väde r till imorgon :)
Med lite tur får vi sol, kanske...

Inte så "teknisk"

 idag har det varit riktigt dåligt väder. Regn ,regn, regn...

Marcus har jobbat och jag har kännt mig allderles för bekväm för att gå ut och blöta ned mig
 Marcus bjöd hem en e-tuna kompis ikväll så de sitter och spelar hockey (haha)
och jag försöker förstå mig på designen på bloggen, vilket går dåligt..
Alla koder hit och dit, jag är inte bra på sånt.
 Kommer ju ihåg redan från "lunarstormstadiet" hur otroligt dålig jag var på det.
 Får nöja mig med en tråkig blogg tills jag förstått lite mer.
 Nu börjar jag bli riktigt hungrig och vi ska mumsa tacos ^^



Blogg alltså...

Verkar ju vara inne med det.
Att sitta inne en regnig kall höstdag som denna har jag dock inget emot. Nu blir det till att klura ut design och grejer :) Men som vanligt börjar ju kluret med användarnamn. Försökte med lite olika innan jag kom fram till att det var meningslöst eftersomalla jag prövade redan var upptagna. Då får det väll bli ett vanligt opersonligt för+efternamn tänkte jag, men nehe du.. det var oxo upptaget. Häpen blev jag och la till mellan namn, så nu är jag inne och igång :)

RSS 2.0