Mer hund..

ute på balkongen...



Vilken valpblick ;)



Tar en paus i sitt bitande och undrar vad jag håller på med.. papparazzi!?
haha masser med bilder lär det ju bli^^



kvällspromenad..



 och med det säger vi godnatt ;)

Första natten.

ja nu har jag verkligen förstått att det är en liten bebis vi fått hem , hon bara sover hela tiden känns det som :P men det kan jag förstå, för när hon väl är vaken är hon på hugget hela tiden :)

Hon har varit så duktig i natt och sovit så sött. Jag vaknade en gång vid 2 och tog ut henne, sen gick vi och lade oss och så sov vi till 7 imorse. Och inte är det så att hon ylar och vill ut, nej jag vaknar av mig själv :P haha.

Så hittills är hon över mina förväntningar!

Jag hade nog räknat med världens värsta valp men än så länge kan jag pusta ut och säga att så är inte fallet :)

Ayasha är hemma !

Idag har vi hämtat Ayasha, hon har varit så duktig hela vägen hem i bilen och inte sagt ett knyst :) mest sovit, vilket hon även gör nu :p.
Att komma in i trapphuset tyckte hon var läbbigt men det kan jag förstå, det var ju helt nytt för henne.
Nu blir det kul att få lära känna den lilla krabaten men vi har ju redan starka kännslor för henne ^^


med syskonen


Trötter


hittat sin plats hos husse ^^

glass / golf

Igår åkte vi över till E-tuna en sväng och spelade minigolf med Christian, Marcus vann :) jag förlorade :( haha, men har aldrig varit bra på sånt heller... Fint väder iaf, så vi åkte till Slagsta och käkade glass i stora lass. Då kom regnet . In och sökte skydd hos Christan och sen hem till västerås igen.


haha man ser hur "rutinerad" jag är... eeh ;P

Idag har jag jobbat 8-16 och efter det åkte ja ut till västerås kennelklubb och kikade agillity. Många duktiga hundar :) men känns inte riktigt som min grej det där.. + Ayasha har oddsen emot sig :P men prova på lär vi iaf göra.

Nu kikar vi på "Om en pojke" så ska väll sova sen..

Grillning :)

Idag har jag varit till djuraffärn och "skämt bort våran hund" ( fast det vet hon inte än :P) med div NÖDVÄNDIGA grejer :) En 20 meters spårlina hittade jag bland annat så inkallning ska vi nog kunna träna. En klicker tog jag oxo och köpte, och den gillar vi skarpt ;) måste säga att jag kommer nog ha lika kul som valpen vid lek och inlärning.

Sen har jag varit på möte med bemanningstjänst, vet inte varför , då allt de gick igenom redan var glasklart men fick tydligen skriva upp mig på ett möte om förflyttning 10 juni iaf.

På kvällen var det så fint väder så vi bestämde oss för att grilla. Riktigt riktigt gott var det, men som vanligt  när det är god mat äter man för mycket så nu orkar man knappt röra sig.




Nu kan man inte slappna av.

Jobbade till 21 igår, allt gick prima tyckte jag, hängde tillbaka nycklarna som vanligt och dubbelkollade att min nyckelknippa var tom.

Nu på morgonen ringer de från kontoret, då en nyckel saknas(!) Jag vet att jag hängt av alla nycklar men så börjaar tankarna gå i huvudet, kan den ha åkt ned på golvet och kommit under någonstanns ? Vet verkligen inte vad som annars kan ha hänt. Den kan knappast ha åkt av nyckelknippan bara sådär, och inte kan jag ha glömt den i nått lås heller eftersom den suttit fast på min nyckelknippa som jag har här hemma.

Nu är jag orolig och nervös och kan inte alls slappna av. Jag hoppas verkligen att den dyker upp.
Åh varför händer detta mig :(

hundutställning

Idag var jonna och jag i Norberg på utställning för polarraserna. Massor och åter massor med vackra hundar. Flest var ändå huskysarna som det verkligen kryllade av :)
Malamuterna var inte jättemånga men fanns ett par riktigt fina.
Så nu har jag sett hur man gör iaf och hur valparna betedde sig.
Så nu blir det att ställa ut våran i höst nångång då :) Det ska bli kul!


Jonna och jag njuter av solen ^^


Malamuterna


i full gång


My first roadtripp ;) to Norberg .. haha


Dagens klart finaste hund( enligt mig )
 Hoppas på att våran lilla blir liknande denna :)

Nu har vi ätit Tacos, Jag, Marcus, Jonna och Marcus pappa :) vilken familjemiddag :P
gott var det !

Ikea + Bio

Igår var vi till Ikea , köpte:

  • whiteboardpenner(som vi tänkte skriva på kylskåpet med/ gick inte så bra)
  • svart tyg (att sätta bakom tv bänken så kablarna försvinner :P)
  • En tygboll(som vovven får bita sönder)
  • massor av rollers :) haha



Sen åt vi där oxo, deras köttbullsmeny äör så himla god :)

På tal om Ikea har vi oxo fått syn på en billig och stor hundbädd, fast finns inte i västerås :( men vi åker ju förbi Örebro när vi ska hämta valpen så då tar vi den nog på vägen dit.




På kvällen gick vi på Bio och såg Star trek, den var bra. Sen när vi kom hem var jag inte trött alls så somnade allderles för sent, så imorse var det drygt att gå upp.

Jobbat 8-16 idag, ricktigt bra arbetsdag har jag haft :)

Nu blir det Solning och kanske en titt förbi mormor och morfar sen imorgon ska vi kika på Hunduttställning.Det ska bli kul! Lite nervöst att köra dock. Norberg ska vi till så är inte jättelångt .. men ändå, ett nytt ställe.

besök

Idag kom Madde hit och vi hade en riktig trevlig em /kväll med Film, pizza och massa snack:)
Kikade på American pie 2 och fick pizza hemkört haha. Inte för att det är långt att gå men det var skönt, dessutom fick vi specialpizza för 65 kr.. klart värt ;)

Nu har Marcus kommit hem och vi sitter vid varsin dator och är sociala som vanligt ;P haha
nejdå nu ska jag ta och brotta omkull honom hehe .. får se hur det går

Födelsedag

igår var vi hos farmor i örsundsbro och firade henne :) massor av folk kom, och trevligt var det att träffa kusinerna :)
på dagen var vi i en lokal och åt, skålade, tal hölls osv och sen började folk droppa av men "familjen" följde med hem till farmor och grillade.

Senare kikade vi på ESC men mest för att se Malena. Duktig är hon men lite väl loj låt för att vara schlager :P
Fick skjuts hem med Lotta, Mats och Freja och väl hemma blev det ett krypa ned under täcket och det tog inte lång tid innan jag sov.

Imorse har jag sovit ut ordentligt och Marcus har precis stuckigt till jobbet.

Eskilstuna

Där har vi varit hela dagen :)
Först till Slagsta glass ^^ gott som bara den och mätt blev man !
Sen vidare till stan och kika runt lite, köpte ett par sommarskor och hittade en väggklocka.
Vidare till Marica där vi åt, kika lite tv och lämnade tillbaka lite av Sots grejer som vi glömde här.





Väldigt trevlig dag har vi haft men nu är vi hemma igen och jag ska alleles strax bege mig till Gidde för att träffa Linnea och Karla. Utgång blir det dock inte för mig ikväll då jag ska upp och jobba imorrn bitti.

Imorgon ska jag oxo till Farmor som fyller så fullt upp blir det nog :)

Det gäller att fylla upp dagarna med händelser, så man slipper vänta och ha tråkigt ! snart kommer vår baby ;) haha

Nostalgi

Nu har jag varit och kikat på Sofies och Jannis träning och visst längtar man lite tillbaka. Men jag vet ju att möjligheten kommer tillbaka.. om ett par år ska jag nog ha häst igen :) men denna gång blir det nog en liten ponny.


Sofie och Janni


Nougat

Hälsat på gamla hästar på ridskolan har jag oxo gjort, när vi ändå var på rocklunda. Tittade till Nougat och han lever =) ( första hästen jag tävlade med)

sen efter träningen var vi hem , så fick jag gosa lite med katterna oxo :) skulle allt gärna tagit med lilla grå hem , haha.


Lilla grå

Nu har jag ätit, laxpasta, gott som bara den och är mätt och belåten

Tisdag

idag blev oxo en latdag med sovmorgon :)
Sen har jag varit på promenad bara för att och även varit och solat =) det var mysigt.
vid 4 ska jag till tillberga och hjälpa sofie som ska iväg på träning, men nu sitter jag bara här och väntar på att Marcus ska komma hem...

Imorgon blir det jobb igen :)

Förberedelser...

Imorse gick jag upp vid 5 och åt frukost med Marcus, men när han åkte till jobbet gick jag och la mig igen ^^ Hur skönt var inte det ?=) hihi.
Sen sov jag fram till 11.30 och kilade ned på stan en sväng. Tror jag ska sy hundbädd, lutar åt det istället för köpa. Blir så dyrt .. Så kollade lite på tyger åså, gammal madrass ska jag få av mamma.

Igår var vi på Hundman och inhandlade skålar, valpkoppel, leksaker och det känns jättekul.
blev nästan tårögd när jag tänkte att det här ska våran hund ha ! haha

Marcus tyckte nog att jag var aningen dryg inne på affären eftersom vi var där länge och kollade.. men man vill ju att allt ska vara så perfekt ;)

kan inte de här veckorna bara gåå nu !? Det är ca 2 veckor  :) men det går ju såå långsamt..

Why?

Här ska man göra ett tappert försök att ändra bloggen, men med detta stenålders system blir man ju arg innan man börjat. Varför inte WYSIWYG? Jag är HELT säker på att jag inte missat något vad gäller borderna men ändå saknas en av kanterna varje gång. Jo jag kan välja vilken som ska saknas genom vart jag placerar koden ... som om det vore bättre.. 8 linjer är allt jag begär.

Nu är jag arg !

Our day off :)

Idag har jag en hel(!) ledig dag med min älskling. Känns som att det var länge sedan eftersom vi båda jobbat olika tider denna vecka. Men nu så =)

Sov ut riktigt ordentligt imorse sen gick vi ned till "Kalles" och åt lunch.
Fixat några bankärenden har jag oxo gjort idag så nu ska jag nog få allting att gå ihop !

Sen blev det även till att köpa godis ^^, Marcus ska ju kika hockey hela kvällen så då kan jag åtminstonde få unna mig litte gott :P



Imorgon blir det jobb igen( pass 1: 8-12,30 pass 2 : 16-21) och därmed får jag ihop till heltid denna vecka :) det känns bra! Måste jobba på allt jag kan nu så man får ihop så mkt pengar som möjligt tlls vovven kommer :)

Men nu är det avklarat.

hemma igen =) Men nu jobbar älskling istället.. blä
jaja idag har vart en seg dag och inget har hänt..
Jag gör nog bäst i att sova och vakna imorgonbitti med ett leende på läpparna.

Ja det låter bra =)  natti^^

Har ingen lust alls att jobba idag...

somna inte förens typ 3 inatt.. Varför vet jag inte, då jag gick och la mig vid 24. Sovit dåligt har jag oxo gjort. kl 7 imorse kom Marcus hem så då var jag upp och åt frukost, gick och la mig igen vid 8.30 och sov till 10. Så inte så rolig natt.

Nu på förmiddan har jag varit först till Arken som ligger alles här brevid, var där för första gången men insåg att utbudet var LITET. Så då cyklade jag ned till Grannården och köpte lite bas grejor till hunden, klosax, desinfektion, bandage osv.

Nu ska jag till jobbet jobbar 13-21 idag men känner att det tar emot :(
jaja pengar, pengar.. säger vi.

Tänk att jag ska bli mamma !

haha eller nästan iallafall ^^
Våran valp växer så det knakar och är så fin så :)
Fick bild på henne av uppfödaren idag, hon har blivit mycket ljus på bröstet och bringan, det är fint tycker jag :)



Idag har jag jobbat hela dagen 08.00-21.00 så nu är det skönt att vara hemma, fast tråkigt att Marcus jobbar natt.. Har inte setts mycket alls idag.

jobbdag

Så var det tillbaka till jobb igen :) bra bra =)
Eftersom det är söndag känns det mycket bättre att jobba, det är ju typ bara på helger jag överhuvudtaget tjänar något :S haha.
Nu har Sot åkt hem så nu kommer jag längta ännu mer tills våran valp kommer ^^
Men idag har jag vart ute två promisar med en Tollare iaf, jättemysig vovve =)

Halvfint väder idag, men tror ändå att vi ska ut och gå en sväng sen, men först måste Marcus moffa chips och kolla hockeyn :P haha

RSS 2.0