härmed slutar jag blogga..

..på denna sida men i fortsättningen kan ni följa oss på http://ayamalamute.weebly.com/

Over and out :)

Ikaros möter världen.

Imorse fick Ikaros träffa Madde och hennes hund Bozz. Det gick jättefint, först tyckte Ikaros att boss var lite för stor och var skraj men ganska snart insåg han att Bozz inte alls var farlig utan väldigt spännande, de fick leka en stund ute och hade jättekul.

Sedan på kvällen har vi haft besök av båda Marcus mamma och min mormor och morfar som alla tyckte om lillgrabben :) Och vem kan motstå honom han är ju bara helt otrolig :) Jättesocial och vääldigt närgången så denna grabb charmar alla i hans väg.

Kloklippningen fungerar bra och vi pysslar lite varje dag bara för att, dock kan det vara lite jobbigt att sitta still ibland ;) Igår vart det örontvätt och dush, inte jättekul kanske men det gick bra ändå.

Nu har han fått sitt halsband, tränat på att gå i det och det går bättre men det blir mest selen på tills han är för stor för den, och massor med lösgående såklart :)





Inga olyckor so far :)

Hittills har det inte skett en olycka inne. Känns som att vi redan fått in en rutin med kissrundorna och han är ganska lätt att läsa av. Börjar pipa och gå runt när han ska bajsa så man får tydliga tecken där iaf.. Kissat inne har han heller inte gjort men gör de så fort han kommer ut så lite med i matchen är han nog allt.

Nu på kvällen har han träffat på samma Jackrussel som häromdagen och det blev tid för lite undersökande, även en liten vit hund träffade vi på så vi stod där allihop och hade lite "småhundsträff", dessa kommer inte att vara länge dock hehe.


Liten möter stor

Nu har Ayasha kommit hem och de fick mötas utanför. Ayasha var jättenyfiken och glad medans Ikaros var lite rädd men efter ett tag busade han på som bara den :)

Ayasha var försiktig och fundersam men väldigt glad, busade tillbaka litegrann men inte alls hårt :)

Skönt att ha det "överstökat", första mötet känndes viktigt att det skulle bli bra och det blev det. Nu ligger båda vovvarna utslagna och sover.

 



Fullt ös

Idag har det varit fart i lillgrabben, tror han börjar känna sig mer hemma så nu har buset kommit igång på allvar. Stundvis är han både högt och lågt och ger ifrån sig massa roliga läten. Han har blivit modigare utomhus oxo, och vågar undersöka lite, allt är ju spännande!



Nu har han lagt sig under vardagsrummsbordet för en tupplur så man kan pusta ut ;) Mycket energi har han haft vill jag lova.

Första dagen avklarad :)

Ikaros har varit jättego hela dagen, Marcus har jobbat och Ayasha är hos mamma så vi har haft en heldag för oss själva. Han har busat, sovit om vartannat som valpar gör och han vill vara nära nära hela tiden. Mest har han velat ligga i famnen när han vilat så vi har gosat massor. Han har oxo fått massor av Ayashas leksaker utspridda över golvet för få undersöka, Jutevävsdummyn var klar storfavorit, är säkert skönt för tänderna det :)

Sprungit ut var och varannan minut för att han skulle få kissa så hittills inga olyckor inne :)

På kvällen har han träffat en liten jackrussel som han tyckte va mäkta intressant, den var lagon läskig så han vågade sig fram och hälsa på egen hand. Sedan sprang de runt i snön några minuter och Ikaros hade jättekul. Jättefint hundmöte detta.

Imorgon em kommer Ayasha hem så det ska bli spännande att se hur de reagerar på varandra.

 

 

Han är en sån gosegris :)

 

spännande - lite halvkaxigt att va så mkt större än en vuxen hund lixom ;)




Ikaros

Idag var vi och hämtade Ikaros. Så gullig är han! Skrek och gnydde första timmen i bilen men sedan har allt gått toppenbra. Lite jobbigt för honom med all bilåkning var det nog men stannade flera gånger. Väl hemma har han både busat och sovit som inget hade hänt :)

Bilder får komma imorgon.

RSS 2.0