Malamute möte

Idag kom det faktiskt förbi en malamute här utanför. Både jag och sot tyckte att det var spännande! En riktigt stilig hane var det som med ens ville busa med Sot. Men svårt är det att busa i koppel så det blev lite till att ta det lungt.

Kul tycke iallafall Sot! Hanen däremot var överexanterad och vägrade nästan följa med sin ägare därifrån, när vi gick åt varsitt håll visade minsann Sot att hon var duktigare än honom och följde med mig så fint så :)

När vi kom tillbaka från promenaden träffade vi på Malamuten igen och det blev ett litet "avslutningsmöte" :P

mina ben..

...börjar bli möra.. haha
Nu har jag gått så mycket varenda dag, mycke mer än jag är van med och det börjar kännas lite :P Men kul har vi det jag och Sot!

Idag var vi ute i ca 3 timmar gick bort till malmaberg och strosa runt lite därikring och sen träffa vi madde och Gabbe( jack russel hane hon är hundvakt åt )
Han och sot kom bra överens och busade en massa :) Även om sot var lite hårdhänt mot den lille som nära på vart mördbultad :P haha men lika glad var han för det.

När vi kom hem på kvällen var Sot jätteglad! skönt att få vila lite tyckte hon och gick å la sig.
.
Ikväll vart det Pizza och hockey. Det var gott och mysigt men nu är jag trött och börjar tänka på om man ska lägga sig.. vore skönt ^^

trött!

Idag har varit en fullspäckad, rolig men jobbig dag och jag är minst sagt trött..
Imorse var jag och sot med mamma till spåret och gick 5an :) skön morgonpromenad.
När vi kom hem väckte vi Marcus, sen kom snickaren och skulle sätta upp kabellister :) så vardagsrummet såg förskräckligt ut några timmar men nu har Marcus varit jätteduktig med alla sladdar och grejer och allt är i sin ordning igen :)

Medans snickarn var här tog vi en långpromenad till Hälla och tillbaka, det var skönt näar det var så fint väder och man känner sig riktigt hurtig nu :P

På kvällen gjorde vi lassange som vi satt och smaskade på på balkongen, jätteskön kväll. Idag har det kännts att det är på gång att bli sommar, och kikar man på träden börjar de faktiskt bli riktigt gröna :) Det tycker jag om ^^


En trött flicka

Låång dag !

kl 5 imorse väckte Marcus sot ( Marcus systers hund som vi lånat hem ett par dagar) som i sin tur väckte mig, upp och ute :P
var ute över en timme sen hem till frukost.

Sen har jag och sot varit igång hela dagen ( jag tycker det är så kul med henne ).
På eftermiddan blev vi bjudna ut till mamma på grillning. Det var supergott :)

Väl ute i tillberga passade jag och jonna på att ta en lång skogspromenad med sot. Det var jättemysigt i det fina vädret.

Men som sagt vi är trötta ikväll.. Hoppas på en tidig kväll, men sånt där vet man aldrig ... haha


Joseph


Sot står modell ^^


Världens finaste, båda två :P

Daalarna..

var upppe i kraftverken med morfar igår, riktigt kul hade vi och fick allt vi skulle gjort. Nu har jag kört terräng körning oxo :P skulle hämta deras pickupp som kört fast på en snöig/lerig väg mer en 2 mil in i skogen :P haha Bra gick det att få loss den men sen fick man vara riktigt skärpt på vägen därifrån som var smal och spårig som bara den  .. men lite spännande var det :P. Hittat massa fina ställen att träna hunden på, skogen där är ju så stor och fin.. Får man bara upp ett bra spår ska man nog kunna åka skidor där sen hur långt man vill :)
Sen på kvällen träffade jag Bella , vi och några och grillade. Aborre grillade vi :) gott men blev inte så mkt mat ..hehe

Ikväll ska vi till e-tuna på div uppdr, så nu väntar jag bara på att Marcus ska komma hem så vi kan käka nått och bege oss .

Då är man med hund :)

Idag var vi ned till trollhättan och kikade på Alaskan malamutes. Besöket hos uppfödarna gjorde bara att vi kännde ännu mer för denna ras och att allt de vi fick höra förstärkte det vi hade förväntat oss och hört om rasen innan.
Så när det väl blev till att prata om valparna känndes det utan tvekan helt rätt!

Nu har vi altså tingat en liten krabat som än så länge bara är 3v men söt som bara den ^^
tror inte att varken jag eller marcus förstått riktigt vad som hänt än.. men jag är glad, gud vad glad jag är!

massa väntan blir det dock, iallafall till slutet av maj, vilket jag vet kommer kännas långt iaf :P, och sen blir det massa jobb när valpen kommer hem förståss men allt sånt ser jag fram emot.

Här kommer några bilder på " Ayasha" som hon heter.







så söt så :)

17 april

Idag fyller Jonna år :) Grattis !
Ska fira henne ikväll men fram tills dess händer det nog inte mkt.. Jag är på dåligt humör för att jag inser hur mycket man jobbar och ändå kommer nab knappt få nå pengar. Blir skönt när man börjar plugga sen och iaf kan få lite studiebidrag.. Marcus är på städhumör, fixar och donar, vilket är välbehövligt.. Duktig!

Ska jobba på söndag ngra timmar iallafall men skulle behöva jobba mycket mer som Johanna sa - över heltid :P men vem orkar med det? man vill ju leva LITE iallafall

På Onsdag åker vi ner till Trollhättan och tittar på hundar :) det blir kul! Alaskan malamute, träffa uppfödare och kika valpar som ännu bara är 3 veckor men världens sötaste ^^
 Det är min energi just nu!

så var det slut

på påsken, sista påskmiddagen idag ( tack för det, min mage håller minst sagt på att sprängas!).Var till marcus pappa och åt idag, jättegott såklart och därav ätit allelles för mycket. Har inte vart hungrig sen i fredags på förmiddagen :P bara ätit och ätit.

Idag har vi suttit ute i solen oxo i flera timmar, det känndes som sommar, så skönt ^^

Men nu är jag trött och seg av all mat och värme, ska hitta på något väldigt lungt ikväll , blir väll kolla film eller nått. Hoppas oxo på en tidig kväll.....

Glad Påsk :)

då var det påsk :) våren kommer ! :)
Igår var vi på påsk middag hos mormor och idag hos Marcus mamma. Allt blir dubbelt när man är två :P inget mig emot haha

får ursäkta att min blogg varit tråkigt men det har inte hänt mkt på länge. Har mest jobbat och inte gjort så mkt mer .. hahah

så vi får väll se hur det blir framöver, mkt som återstår att se..

Hund/ inte hund? Jobba/plugga? mest spännande just nu.........      ah

idag har vi solat oxo ^^ nu känner man sig fin

igång me jobb :)

jobbat massa denna vecka, känns jätteskönt :) så nu är jag trött , massa nya intryck har man ju fått. Alla på Hemtjänsten är trevliga( utom  nåra tanter) men alla i personalen :P börjar redan känna mig lite hemma .. så imorgon hoppas jag på en ledig dag för att få vila ut lite men frågar de om jag kan jobba är risken ändå stor att jag svarar ja! haha , bra med lite inkomst, slipper Marcus betala allt själv. Fick även tillbaka 8000 på skatten så jag är glad:)
Nu ska vi kika  hur det ser ut vid biltvätten, sen blir det till att handla, äta, och förhoppningsvis få en relativt tidig kväll.

RSS 2.0