Första dagen avklarad :)

Ikaros har varit jättego hela dagen, Marcus har jobbat och Ayasha är hos mamma så vi har haft en heldag för oss själva. Han har busat, sovit om vartannat som valpar gör och han vill vara nära nära hela tiden. Mest har han velat ligga i famnen när han vilat så vi har gosat massor. Han har oxo fått massor av Ayashas leksaker utspridda över golvet för få undersöka, Jutevävsdummyn var klar storfavorit, är säkert skönt för tänderna det :)

Sprungit ut var och varannan minut för att han skulle få kissa så hittills inga olyckor inne :)

På kvällen har han träffat en liten jackrussel som han tyckte va mäkta intressant, den var lagon läskig så han vågade sig fram och hälsa på egen hand. Sedan sprang de runt i snön några minuter och Ikaros hade jättekul. Jättefint hundmöte detta.

Imorgon em kommer Ayasha hem så det ska bli spännande att se hur de reagerar på varandra.

 

 

Han är en sån gosegris :)

 

spännande - lite halvkaxigt att va så mkt större än en vuxen hund lixom ;)




Kommentarer
Postat av: My

Hej



Så himla roligt och titta på de fina bilderna av Ikaross :) Jag håller verkligen med om att han är gosig av sig, han ville alltid upp i knät på en, tror han kommer bli en riktig "liten" knähund när han blir stor :) Ser fram emot nya bilder och äventyr, lika till med Ikaross och Ayasha!

Stora kramar My

2010-12-04 @ 23:03:42
Postat av: qilaq

Ett tips när man vill ha en snäll malamutehane är att den bara träffar hundar som är större än honom själv. Men ni kanske har en annan plan..

De tipset fick vi och Qilaq fungerar nu med alla hundar. Han gillade inte andra valpar när han var valp, så du undvek vi andra valpar.. Nu älskar han att leka med valpar :)

2010-12-05 @ 10:16:53
URL: http://livetmedmalamute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0